Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği’nden video yarışması

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği, 24 Ağustos’ta kutlanacak olan Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü için bir video yarışması düzenlemektedir.

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından yayınlanan mesaj şu şekildedir:

”Değerli dostlar, 24 Ağustos’ta Ukrayna Bağımsızlık Gününü kutlayacak. Bağımsızlık Günü Ukraynalılar için en önemli bayramlardan biridir.
O yüzden sizleri, hem kutlamaya hem de Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü vesilesiyle hazırlanan en güzel video yarışmasına davet ediyoruz. Yapmanız gereken: Dışarıda maksimum 2 dakikalık video çekip gaye490@gmail.com mail adresine göndermek.”

Yarışma

🎬 Değerli dostlar, 24 Ağustos’ta Ukrayna Bağımsızlık Gününü kutlayacak. Bağımsızlık Günü Ukraynalılar için en önemli bayramlardan biridir. O yüzden sizleri hem kutlamaya hem de Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü vesilesiyle hazırlanan en güzel video yarışmasına davet ediyoruz. Yapmanız gereken – dışarıda maksimum 2 dakikalık video çekip gaye490@gmail.com mail adresine göndermek. Bize göndereceğiniz videoda şu sorulara cevap vermenizi rica ediyoruz:1. İsim/Soyisim ve yaşadığınız şehir? 2. Ukrayna’yı daha önce ziyaret ettiniz mi? Ziyaret ettiyseniz orada en çok neyi sevdiniz? Etmediyseniz ziyaret etmek ister miydiniz? 3. Ukrayna deyince aklınıza gelen ilk üç kelimeyi söyleyiniz?4. Bağımsızlık Günümüzde Ukraynalılara ne dilemek istersiniz? Videolar sizden, hediyeler bizden olacak. En güzel video çekenler için Büyükelçiliğimizin küçük hediyeleri olacak. O yüzden yaratıcı olmaktan hiç çekinmeyin. Burada dikkat etmeniz iki husus var:📌 Videoları yatay olarak çekiniz 📌 Hazır videolarınızı gaye490@gmail.com mail adresine 17 Ağustosa kadar göndermeyi unutmayınız. Şimdiden bol şans diliyor videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ukrayna Ankara Büyükelçiliği/ Посольство України в Турецькій Республіці paylaştı: 4 Ağustos 2020 Salı

Göndereceğiniz video ile birlikte şu sorulara da cevap vermelisiniz.

  1. Ad soyad ve yaşadığınız şehir.
  2. Ukrayna’yı daha önce ziyaret ettiniz mi? Ziyaret ettiyseniz orada en çok neyi sevdiniz? Etmediyseniz ziyaret etmek ister miydiniz?
  3. Ukrayna denilince aklınıza gelen ilk üç kelimeyi söyleyiniz?
  4. Bağımsızlık günümüzde Ukraynalılara ne söylemek istersiniz?

En güzel video çekenler için Ukrayna Ankara Büyükelçiliği küçük hediyeler hazırlamıştır.

Videolarda dikkat edilmesi gereken hususlar:

  • Videoları yatay olarak çekiniz
  • Videoların son gönderim tarihi 17 Ağustos’tur.
    Şimdiden bol şans diliyor videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com