Ukrayna’daki Türk İş Dünyası Temsilcileri Büyükelçilikte Buluştu

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Büyükelçi Yağmur Güldere’nin Ukrayna’daki Türk iş dünyası temsilcileriyle görüşmesinde, Ukrayna ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizin mevcut durumu; bu alanda önümüzdeki dönemde atılabilecek ortak adımların değerlendirildiği belirtildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan DEİK Ukrayna Başkanı Rasim Bekmezci’nin açıklaması şöyle: “Ukrayna’daki Türk iş dünyası temsilcilerimiz, Sn.Büyükelçimiz ve Ticaret Müşavirimiz ile bir araya geldik memleketlerimiz arasındaki ticari ilişkilerimizi geliştirmek maksadı ile fikir alışverişinde bulunduk.”

  • Sayın Büyükelçi’miz Yağmur Ahmet Güldere’ye kurumum DEİK ve şahsım adına organize ettiği bu nadide toplantı için teşekkür ediyorum.
  • Devamının gelmesi dileklerim ile tüm iş dünyası temsilcilerimize Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin daha yukarılara taşınması adına gerçekleştirecekleri çalışmalarında başarılar dilerim.

Birlikten kuvvet doğar!

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com