Ukrayna’da çocuğun kafasını kesen kadın gözaltına alındı (18+)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Harkov’da Poltava Yolu’nda, sabah saatlerinde içinde bedeninden ayrılmış bir kafa bulunan çanta ve bıçak ile çıplak olarak yürüyen bir kadın gözaltına alındı. Muhtemelen, kadın cinnet geçirerek 11 yaşındaki kızının başını kesti. Çocuğun cesedi ise yaşadığı evde bulundu.

Polis tarafından yapılan ilk açıklamada “30 Nisan günü saat 06 00’da Holodnogorsk polis departmanında Poltava yolu boyunca çıplak bir kadının yürüdüğüne dair bir mesaj alındı. Polis vatandaşı olay yerinden ayrılacağı zaman buldu. Bir elinde bıçak ve diğer elinde bir çanta bulunuyordu ve içinde bedeninden kopmuş bir çocuk başı vardı.” denildi.

Kadının polisle iletişim kurmayı reddettiği ve karakola götürüldüğü belirtildi.

Aynı zamanda, 102 acil numarası üzerinden Dergaçevskiy polis departmanına saat 08:25’te, 40 yaşındaki Podvorki köy sakinlerinden bir ihbar geldi. Sabah yan odada ikamet eden 11 yaşındaki yeğeninin başının kesilmiş olduğu halde bedenini bulduğunu söyledi. Adamın 38 yaşındaki kız kardeşi ve kızıyla birlikte aynı evde yaşadığı söylendi.

Ön bilgilere göre, tutuklu kadın, başı kesilen kızın annesi.

Kaynak: Korrespondent

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com