Ukrayna’da Bolulu Tır Şoförü, Vahşice Boğazı Kesilerek Öldürüldü

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
BOLU’nun Yeniçağa ilçesinde yaşayan TIR şoförü Fahrettin Altundağ, Ukrayna’da uyumak için mola verdiği sırada gaspçıların saldırısına uğradı. Gaspçılara direnmeye çalışan Altundağ, bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün sabaha karşı Ukrayna’nın Hmelnitskiy iline bağlı Dunaivtsi ilçesinde meydana geldi. Ukrayna ve Türkiye arasında taşımacılık yapan lojistik şirketinde TIR şoförü olarak çalışan Fahrettin Altundağ, Dunaivtsi’deki TIR parkında uyumak için mola verdi. Bu sırada gaspçılar TIR parkına girerek Altundağ’ın aracının yanına gitti. Fahrettin Altundağ, para ve eşyasını isteyen gasçılara ret yanıtı verince saldırıya uğradı. Gaspçılara direnmeye çalışan Altundağ, Defalarca bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürüldü.

Ukrayna polisi, olayın ardından kayıplara karışan gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı. Altundağ’ın cenazesinin Ukrayna’daki işlemlerinin ardından memleketi olan Bolu’nun Yeniçağa ilçesine getirileceği belirtildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Hunharca öldürülen Türk TIR şoförü Fahrettin Altundağ’ın önceki gün gece saatlerinde bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili olarak, polis 1 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlının 23 yaşında Ukraynalı bir kadın olduğu, daha önce de suç kaydının bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com