Ukrayna’da bir Türk yatırımı: Poshta UA çok yakında tüm Ukrayna’da

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!


Ukrayna’da komisyonsuz ekspres kargo hizmeti sözüyle yola çıkan Poshta UA, çok yakında tüm Ukrayna’da hizmete giriyor.

poshta ua

Altyapı çalışmalarında son aşamaya gelen, bölgelerdeki organizasyonunu geliştiren Poshta UA Ukrayna’da hizmete giren en önemli yatırımlardan birisi olarak kendisini tanımlıyor.

Bugün ofisimizde, yarın alıcının elinde!

Modern teknolojinin tüm olanaklarını kullanacak bir altyapıya sahip olan Poshta UA,  sektörde kendisini hızlı ve güvenli olarak tanımlarken, tam zamanında teslimat hedefiyle yola çıkıyor.  

Ödemeli kargolarda komisyon yok!

Özellikle internet alışverişlerindeki para transferlerindeki komisyonlardan şikayetin yüksek olduğu Ukrayna’da, komisyonları ortadan kaldırarak pazardan önemli bir payı almayı hedeflemektedir. 

Hep beraber kazanıyoruz!

Ürün dağıtımında ortaya çıkan sorunlarda müşterinin ya da alıcının uğradığı mağduriyetin giderilmemesi, Ukraynalıların en çok şikayet ettiği konuların başında gelmektedir. Poshta UA, getirdiği sigorta sistemi ile olası sorunlarda göndericinin veya alıcının mağduriyetini ortadan kaldırarak ekspres kargo sektörüne hızlı bir giriş yapacak. 

Poshta UA iletişim bilgileri ve sosyal medya adresleri

Adres : Zvirynetska St, 47, Kiev
Telefon: 0800 30 21 21
E-mail: info@poshta.ua
Web: https://www.poshta.ua
Instagram: poshta.official
Facebook: poshta.official

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com