Ukrayna’da bir milletvekilinde daha koronavirüs çıktı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna milletvekili Sergey Velmojniy’de de yeni tip koronavirüs bulundu. Daha önce milletvekili Sergey Şakhov’un koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Bu konuda bilgilendirmeyi Halkın Hizmetkarı Partisi’nden Aleksander Dubinskiy yaptı.

Dubinskiy, “Güven grubundan milletvekili Sergey Velmojniy‘de koronavirüs bulundu. 16 Mart’ta Velmojniy, grupların tüm liderleriyle birlikte meclis uzlaşma konseyinde toplantıdaydı” diye yazdı.

Velmojniy daha önce kendi Facebook sayfasında 21 Mart’ta kendisi ve oğlunun şüpheli koronavirüs ile hastaneye kaldırıldığını yazdı.

“Bugün COVID-19 virüsüne benzer semptomlarla oğlum ve ben hastaneye kaldırıldık. İlk koronavirüs testi negatif sonuç gösterdi. Yakın gelecekte test tekrarlanacak. Şimdi muayene edileceğimiz Aleksandriya Hastanesi’nin bulaşıcı hastalıklar koğuşundayız.”

Sergey Velmojniy

Daha önce koronavirüs teşhisi konulan Şakhov Facebook sayfasında kendisi tanıyı doğruladı ve “normal” hissettiğini söyledi, artık ateşinin olmadığını belirtti.

Kaynak: delo.ua

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com