Ukrayna’da Bavul İçinde Ceset Bulundu (Foto-Video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’nın Dnipro kentinde  4 Ocak’ta, 12 numaralı binanın yanındaki bir çöp tenekesinin içine bırakılmış bavul içinde insan cesedi bulundu.

Dp.informator.ua sitesinin haberine göre, çöp tenekelerinde atık kağıt arayan bir adam tenekenin içinde  bir bavul gördü, açtığında şaşırmıştı içerisinde ev eşyaları yoktu, bir kızın cesedi vardı. Üst kısmı çıplak sütyen ve kot pantolon vardı.

Olay yerine devriye polisi, görevliler, iz sürücü köpek, olay yeri inceleme ekipleri ve adli tıp uzmanları olay yerine geldi. Polis ekipleri mahalle sakinleriyle görüşmeye ve bölgede incelemelere başladı. Soruşturma yürütüldüğü için kızın verileri, durumu ve olayla ilgili herhangi bir ayrıntı henüz açıklanmadı. Sadece görünüşte 20 yaşlarında olduğu, vücudunda şiddet izi bulunmadığı bildirildi.

Daha sonra polis merkezimden yapılan açıklamada Cesedin 19 yaşındaki D.B.’ye ait olduğu belirtildi, yılbaşını Kiev’de kutlayan genç kızdan 3 Ocak tarihinden bu yana haber alınamadığı belirtildi.

Videoyu izlemek için tıklayın

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com