Ukrayna Turizm Fuarı 27 Mart’ta Başlıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Dünyanın önde gelen turizm profesyonellerinin bir araya geleceği UITT Ukrayna Turizm Fuarı yarın (27 Mart) başlıyor. TÜRSAB’ın fuardaki standından tüm üyeleri ücretsiz faydalanabilecek.

TÜRSAB, dünyanın önde gelen turizm profesyonellerinin bir araya geleceği UITT Ukrayna Turizm Fuarı’na katılıyor. 27-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek uluslararası organizasyonda seyahat acentalarını temsil edecek olan TÜRSAB, hazırlanacak stant ile tüm üyelerine ücretsiz olarak iş görüşmeleri ve B2B toplantılar yapma imkanını sunacak.

Bakanlığın standı 200 metrekare küçüldü

Kültür ve Turizm Bakanlığı bu yıl katıldığı fuarlarda geçtiğimiz yıla göre daha küçük stantlar açıyor. Bakanlık UITT Ukrayna Turizm Fuarında da bu yıl 300 metrekarelik stantla yer alacak. Geçtiğimiz yıl Bakanlığın Ukrayna fuarındaki standı 500 metrekare büyüklüğündeydi.

Kaynak: Turizmajansi.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com