Ukrayna Havayolları, tam kapatma döneminde Türkiye’ye uçuşları iptal etmeyecek

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Uluslararası Havayolları, 29 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında duyurulan tam kapanma süresince Türkiye’ye düzenli ve charter uçuşları gerçekleştirmeye devam edecek.

MAY Ukrayna Havayolları

UIA’nın basın servisi tarafından bildirildiğine göre Türkiye’de Ukrayna vatandaşlarına kilitlenme döneminde iyi bir dinlenme fırsatı sağlayacak güvenli turizm sertifikasının getirildiği kaydedildi. Bu nedenle, UIA charter uçuşu yolcuları için, seçilen turlara göre dinlenilecek otellerde bir değişiklik olmayacak.

Türkiye’ye bireysel turizm amaçlı seyahat edecek tarifeli uçuş yolcularının karantina kısıtlamalarını daha yakından kontrol etmeleri tavsiye edilmektedir.

UIA, şirketin şu anda yolcuların Türkiye şehirlerine uçuş iptali veya kalkış tarihinin ertelenmesine ilişkin taleplerinde bir artış kaydetmediğini belirtiyor. Firma, Ukrayna’daki Mayıs tatilleri nedeniyle satışlarda artış olduğunu da kaydetti.

Şirket, epidemiyolojik nedenlerle uçuş programında değişiklik, erteleme veya iptal olması durumunda, yolcunun kullanılmayan uçak biletini telafi şirketin belirlediği prosedürlere uygun olarak telafi edebileceğini de belirtti.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com