Ukrayna Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı, Ukrayna EkoAvrasya Derneği Yönetimi İle Görüştü

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı Gayana Yüksel, Ukrayna EkoAvrasya Derneği Başkanı Evren Damyan ve Başkan Yardımcısı Emre Karatepe ile bir araya geldi.

Yurdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Ukrayna Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek projenin, organizasyon ve planlanma sürecini EkoAvrasya Derneği üstlenecek.

Ukrayna EkoAvrasya Derneği’nin Facebook sayfasında yapılan açıklamada, “30 Mart 2019 tarihinde Ukrayna Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı Gayana Yüksel’in daveti üzerine, Ukrayna EkoAvrasya Derneği Başkanı Evren Damyan ve Başkan Yardımcısı Emre Karatepe’nin katılımı ile resmi bir görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede, T.C. Yurdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) tarafından desteklenen, Ukrayna ve Kırım Tatar öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan Türkiye gezisi hakkında konuşuldu.” ifadelerine yer verildi.

Gökberk Kuzgunkaya

Gökberk Kuzgunkaya, 2018 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ardından Ukrayna'da Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Türkiye-Ukrayna ilişkileri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. UkrHaber sitesinde haber koordinatörlüğü görevinde bulunmaktadır. İletişim: gokberkkuzgunkaya@gmail.com