Ukrayna Demiryolları VIP Vagonda Seyahati Başlatıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Demiryolları “Ukrzaliznytsya”  29/30 numaralı Kiev-Ujgorod trenlerine “0” numarasına sahip VIP vagonlar ekliyor. Vagondaki odalarda duş, tv ve çift kişilik yatak bulunacak.

Tren Kiev’den 2 Ağustos’tan itibaren – çift günlerde- yola çıkacak olup, Ujgorod’dan ayrılış ise tek günlerde gerçekleştirilecektir.

Vagonda 6 oda bulunup, odalarda çift kişilik yatak, gardrop, kasa, TV ve kişisel klima bulunmaktadır. Ayrıca her bölmede lavabo, tuvalet ve duş bulunan bir banyo vardır. İstenirse, çift kişilik yatak kanepeye dönüştürebilmektedir. Ek olarak, bir katlanır üst raf ve bir dönüştürme masası bulunmaktadır.

İki kişi aynı anda böyle bir vagonda seyahat edebilir, ancak her durumda yolcu tek başına seyahat etse bile tüm bölmeyi tek seferde satın almak durumundadır. Demiryolları henüz bu vagonda seyahat fiyatlarını açıklamadı.

Ukrzaliznytsia ayrıca otomobilleri taşıma hizmeti vermenin yanı sıra isteyenlerin arabasıyla trenle seyahat etme hizmetini vermeyi de planlamaktadır.

Araç taşıyıcısında, bir güvenlik sisteminin yanı sıra aracı sabitlemek için özel donanım bulunmaktadır. Araçların büyüklüğüne bağlı olarak kapasitesi 4-8 arabadır. Kondüktör, araca sonuna kadar eşlik edecek ve yükleme / indirme işlemlerini koordine edecek, ayrıca aracın güvenliğini de sağlayacaktır.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com