Türkiye’de teknede çıplak fotoğraf çektiren Ukraynalı kızlar gözaltına alındı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukraynalı kadınlardan birine göre, çıplak fotoğraflar bir yatta çekildi ve başka bir teknede bulunanlar tarafından filme alındı. Daha sonra bilgi yerel medyaya ulaştırıldı.

Telegram kanalı PavlovskyNews’in bildirdiğine göre açıldıkları teknede çıplak fotoğraf çektiren kızların görüntüleri bir başka tekne tarafından filme alındı. Durum yerel medyaya ulaştı ve modeller polis tarafından sorgulandı. Sonrasında, serbest bırakıldılar.

Olaya katılanlardan biri durum hakkında konuşarak müslüman ülkelerde baharatlı fotoğraf seansları düzenlememeye çağırdı.

“Zaten anladığınız gibi, müslüman ülkelerde çıplak fotoğraf çekmemek daha iyidir. Samimi fotoğraflar çekmek istiyorsanız, bunu olabildiğince sağduyulu yapmak iyidir. Ve yeri gizleyin. Kızlarla fotoğraf çektik ve başka bir yattan birileri bizim fotoğraflarımızı çekti. Polis tarafından gözaltına alındık.” şeklinde aktardı.

Nisan ayı başlarında Dubai’de bir gökdelenin balkonunda çıplak fotoğraf çektikleri için bir grup kızın tutuklanmış ve sonrasında 12 Ukraynalı sınır dışı edilmişti.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com