Türkiye-Ukrayna ticari ilişkileri 23 Eylül’de Ankara’da konuşulacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ankara’da Türkiye-Ukrayna ticari ilişkileri ve yeni yatırım imkanları, “Türkiye-Ukrayna Ekonomik İlişkileri ve İkili İş Birliği İmkanları” toplantısında ele alınacak.

Ukrayna Ankara Büyükelçiliği, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) ve Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MİSİAD) ortaklaşa düzenlediği “Türkiye-Ukrayna Ekonomik İlişkileri ve İkili İş Birliği İmkânları” konulu toplantı, 23 Eylül 2019’da Ankara Ticaret Odasında gerçekleşecek.

Toplantıda Kimler Var? Neler Konuşulacak?

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Andriy Sıbiga, EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren, MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, DEİK Türkiye-Ukrayna İş Konseyi Başkanı Rasim Bekmezci ve birçok Türk, Ukraynalı akademisyen, uzman ve iş insanının katılacağı toplantıda; Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin dünü, bugünü değerlendirilerek; iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler kapsamında Ukrayna’daki yatırım imkânları konuşurken aynı zamanda Ukrayna’da Türk işadamlarına sunulan destekler katılımcılara aktarılacak.

Ayrıca bakınız: Türkiye Ukrayna Stratejik Yol Haritası Ankara’daki Çalıştayda Belirlendi

EkoAvrasya Derneği tarafından iletilen davet yazısı:

Kıymetli EkoAvrasya Dostları,
EkoAvrasya, MİSİAD ve Ukrayna Ankara Büyükelçiliği tarafından ortaklaşa düzenlenen ’’Türkiye – Ukrayna Ekonomik İlişkileri ve İkili İşbirliği İmkânları’’ konulu toplantıyı teşriflerinizi saygı ile dileriz.

Tarih :23 Eylül 2019 / Pazartesi
Saat : 19.00
Yer: Ankara Ticaret Odası, Söğütözü, 2180. Cd. Çankaya/Ankara
L.C.V : Beşir VAR / Genel Sekreter 0 536 5897956

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com