Türk markası FLO Mağazacılık Ukrayna pazarında

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk perakendeci FLO Mağazacılık Ukrayna pazarına giriyor. 400 m2’lik amiral gemi niteliğindeki mağazasını Kasım ayında Kiev’deki Ocean Plaza alışveriş merkezinde açılacak.

Online Ukrainian Trade Guild (UTG) tarafından yayınlanan mesajda “Ocean Plaza alışveriş merkezindeki yeni FLO amiral mağazası, markanın tüm yelpazesini müşterilerine sunacak. Özellikle ziyaretçiler, FLO Mağazacılık’tan IN Street spor ayakkabılarının çok markalı konseptini beğenebilecekler. Mağaza, FLO perakende markalarının yanı sıra, bu tür önde gelen ayakkabı markalarının ürünlerini de sunacak. Örneğin: Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli ve Mercedes ” şeklinde belirtildi.

FLO Mağazacılık, 2023 yılına kadar olan kalkınma stratejisinin bir parçası olarak ihracatını 300 milyon dolar artırmayı hedefleyerek dünyanın 47 ülkesinde toplam 300 mağaza açıyor. Ukrayna’da ise üç yıl içinde 30’dan fazla perakende satış noktasının açılması planlanıyor.

Bugün Kiev’de toplam alanı 747 bin metrekareyi aşan 10 alışveriş ve eğlence merkezi inşaat halinde bulunmaktadır. Açılışları 2021-2023 için planlanıyor.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com