Türk Hava Yolları Ukrayna uçuşlarında yemek servisine tekrar başladı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk Hava Yolları, tüm Ukrayna uçuşlarında karantina öncesi hizmet düzeyine geri dönme aşamalarının bir parçası olarak uçakta yemek hizmetini tekrar başlattı.

Avianews sitesinin verdiği habere göre, daha önce Odessa-İstanbul ve Herson-İstanbul dahil olmak üzere kısa uçuşlardaki tüm yolculara sadece su verilirken, şimdi uçuş görevlileri hem business class hem de ekonomi sınıfında soğuk set öğle yemeği vermektedir.

Economy Class’ta su ve meyve suyu öğle yemeği paketinde yer alırken, Business Class’ta bardaklarda içeceklerle geleneksel servise devam edildi.

Daha önce Türk Hava Yolları, İstanbul-Kiev, Lviv, Harkov ve Zaporoje arasındaki uçuşlarda standart yemeği başlattı. Bu rotalardaki business class yolcularına, sıcak ve soğuk içecekler ve alkol ile tamamlanan sıcak yemekler servis edilmektedir.

Ekonomi sınıfında Harkiv-İstanbul uçuşlarında sıcak yemek, Lviv ve Zaporoje’den İstanbul’a giden güzergâhlarda sıcak içecekler ve su ile tamamlanan soğuk set öğle yemeği sunulmaktadır.

Türk Hava Yolları, 2020 baharında anti-koronavirüs önlemlerinin bir parçası olarak uçak içi hizmeti önemli ölçüde sınırlandırdı. Havayolu yavaş yavaş önceki menüye dönmeye başladı. Karantina öncesindeki hizmet önce business class’ta, sonra ekonomi sınıfında uzun uçuşlarda ortaya çıktı. Sonrasında da karantina öncesi hizmet daha kısa rotalara döndürüldü.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com