Türk Hava Yolları Nikolayev uçuşlarına başlıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk Hava Yolları’nın Ukrayna ofisinden yapılan açıklamada, Türk Hava Yolları’nın 23 Eylül’den itibaren geçici olarak İstanbul’dan Nikolayev’e düzenli seferler açacağı belirtildi.

Havayollarından yapılan açıklamaya göre seferlerin konulma sebebi, pist onarımı nedeniyle 2021 yılının sonuna kadar kapatılacak olan Herson havalimanına İstanbul’dan uçuşların iptal edilmesi oldu.

Nikolayev havaalanının müdürü Fyodor BarnaTürk Hava Yolları’nın gelişi öncelikle bu havayoluna ev sahipliği yapma isteğimizden kaynaklanıyor. Uzun süredir müzakere ediyoruz, Herson’daki onarımlar sadece bu süreci hızlandırdı.” dedi.

Türk Hava Yolları, İstanbul-Nikolayev seferlerini farklı saatlerde olmak üzere karma tarifede haftada beş kez gerçekleştirecek. Bu tarife, İstanbul üzerinden olası uçuş bağlantılarının sayısını artırmak amacıyla yapılmıştır.

İstanbul-Nikolayev-İstanbul Türk Hava Yolları uçuş tarifesi:

  • İstanbul 08:00 → Nikolayev 09:40, Çarşamba, Cuma, Pazar
  • Nikolayev 10:30 → İstanbul 12:15, Çarşamba, Cuma, Pazar
  • İstanbul 16:35 → Nikolayev 18:15, Pazartesi, Perşembe
  • Nikolayev 19:05 → İstanbul 20:05, Pazartesi, Perşembe

Ukrayna’daki en büyük caminin inşaatı Odessa’da başladı

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com