Saakaşvili “Biz bir ekibiz. Ayrı bir Saakaşvili programı yok!”

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Ulusal Reform Konseyi İcra Komitesi başkanı Mihail Saakaşvili kendisini “takım oyuncusu” olarak tanımladı ve ekip üyelerini fikirlerinin doğruluğu konusunda ikna etmek istediğini açıkladı.

Mihail Saakaşvili

Gordonua’nın verdiği habere göre, Ukrayna Ulusal Reform Konseyi İcra Komitesi başkanı Mihail Saakaşvili yazdığı mesajda “Internette, Saakaşvili’nin programından sanki çeşitli detaylar dağıtılıyor. Ukrayna Parlamentosu’ndaki bir kısım milletvekillerinin bile bu programı ciddi bir şekilde tartıştığını duyduktan sonra ciddiye almadım. [Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy başkanlığında bir Ulusal Reform Konseyi var. Ulusal Konseyin herhangi bir programı, başkan tarafından onaylanacak ve cumhurbaşkanı tarafından başlatılacak.” diye yazdı.

Saakaşvili “doğal olarak tüm bunlardan ayrı bir Saakaşvili programı olamaz.” diyerek “Ben bir takım oyuncusuyum ve ekip üyelerini bazı fikirlerimin doğruluğu konusunda ikna edeceğim, ancak hiçbir şekilde kendi PR’ımın peşinde değilim. Herkesin gelişmesi, yapaylıktan sıyrılması ve işleri ciddiye alma zamanı geldi.” dedi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com