Poroşenko ve Zelenskiy “Olimpiyat” Stadında Tartışma İçin Anlaştı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Poroşenko’nun merkez temsilcisi Oleg Medvedev’un belirttiğine göre Cumhurbaşkanı adayları Petro Poroşenko ve Vladimir Zelenskiy temsilcileri, 19 Nisan akşamı stadyumda seçim öncesi bir tartışma düzenlenmesi konusunda NSC Olimpiyskiy stadı ile üçlü bir anlaşma imzaladılar. Açıklamada;

“Bu sabah Petro Poroşenko ve Vladimir Zelenskiy’nin seçim merkezinin temsilcileri ile NSC Olimpiysky tarafından 19 Nisan akşamı stadyumda yapılacak olan tartışma için üçlü bir anlaşma imzalandı.” denildi.

Medvedev, “Temsilcilerimiz bu tartışmaların kurallarını tartışacaklar. Şimdiye dek farklı görüşlerimiz var: bir taraf gösteriye ayarlandı ve henüz bir tartışma içindeyiz” dedi.

Mevcut devlet başkanının ekibi bu konuda güvence veriyor ve Poroşenko 19 Nisan’da stadyumda bir tartışma yapmayı kabul ediyor, ancak belirtildiğine göre “bu çok önemli, uzun süreli bir tartışma olmalı ve büyüleyici bir gösteriye dönüşmemeli.” dedi.

Kaynak: delo.ua

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com