Pegasus Havayolları Odessa – Sabiha Gökçen seferlerine 1 Nisan’da başlıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Pegasus Havayolları, 1 Nisan’dan itibaren Odessa ve İstanbul arasında düzenli seferleri başlatıyor.

Pegasus Havayolları

Avianews’ün verdiği haberde havayolu şirketi, Türk havacılık otoritelerinden gerekli izinleri almış durumda ve Odessa’dan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına haftada iki kez, Perşembe ve Pazar günleri uçacak.

Program haftanın tüm günleri için aynı olup, uçak 16:20’de İstanbul’dan hareket edecek ve 17:55’te Odessa’ya varacak. Dönüş uçuşu Odessa’dan 18:45’te İstanbul’a 20:20’de varış şeklinde planlanmıştır.

Pegasus Havayolları bilet satışlarına başladı. Ancak, henüz web sitesinde havaalanı kodu tanımlanmadığı için seçim yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için herhangi başka bir havaalanı seçip listeleme sonrasında sayfa URL adresindeki havaalanı kodunu manuel olarak değiştirerek ODS yapabilirsiniz. Örnek:

https://web.flypgs.com/booking?adultCount=1&arrivalPort=ODS&currency=TL&departureDate=2021-04-04&departurePort=SAW&language=tr

Şu anda, Odessa-İstanbul hattında üç havayolu var: Türk Hava Yolları uçuş yapıyor, SkyUp, 26 Şubat’ta, Ukrayna Havayolları da 29 Mart’ta rotaya dönmeyi planlıyor.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com