Pegasus Havayolları 1 euro ücret ile bilet satışına başladı: Ukrayna’dan uçuşlar da var

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Düşük maliyetli Pegasus Havayolları, 1 euro tarifesiyle 300 bin bilet satmaya başladı. Ek olarak, yolcuların havaalanı vergileri ödemeleri gerekmektedir.Ukrayna’dan Lviv, Zaporijya ve Harkov’dan İstanbul’a uçuşlar da dahil.

Pegasus Havayolları 1 Euro ile 300 bin bilet satışına başladı. Ukrayna’dan üç güzergahı kapsıyor: Lviv-İstanbul, Zaporijya-İstanbul ve Harkov-İstanbul.

31 Ekim 2021 – 26 Mart 2022 arası uçuşlar için biletler satışa çıktı. Promosyon fiyatları yalnızca havayolunun mobil uygulamasında 20 Ocak – 24 Ocak 2021 tarihleri arasında rezervasyon yapıldığında geçerlidir.

1 Euro tarifesi sadece direkt uçuşlar için geçerlidir, örneğin Lviv-İstanbul. Aktarmalı uçuş rezervasyonu yaparsanız – Lviv-İstanbul-Antalya standart ücret geçerlidir.

En ucuz uçak bileti sadece el bagajını içermektedir. 55x40x20 cm boyutlarına kadar ağırlık kısıtlaması olmaksızın tek bir eşya ve havalimanından Duty Free ürünler içeren bir paket alabilirsiniz.

Promosyon biletler ile çıkış tarihini ceza ödemeden değiştirebilirsiniz ancak eski ve yeni rezervasyonlar arasındaki farkı ödemeniz gerekecektir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com