Paris Hilton Karpatlar’da Bir Tatil Köyü Satın Alıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Dünyanın en büyük otel zincirinin mirasçısı ve Amerikalı aktris Paris Hilton , Ukrayna’da dünya standartlarında bir güzellik yarışması düzenlemeyi planlıyor.

Ukrinform kaynaklarına göre Paris Hilton’un ekibi, birkaç haftadan beri, Ukrayna’nın batısındaki Ujgorod şehrine 20 kilometre uzaklıktaki Karpatların eteklerinde bulunan Derenivska Kupil sağlık tesisi kompleksinin satın alınmasına ilişkin görüşmeler yapmaktadır.

Taraflar uzlaşmaya varmaya yakın ve anlaşmanın detaylarının belirlendiği belirtiliyor. Yaz sonunda anlaşmanın sonuçlanması bekleniyor. Gelecek yıl, Derenivska Kupil beldesinin Paris Hilton’un yapacağı en popüler uluslararası güzellik yarışmalarından birine ev sahipliği yapacağı da söyleniyor.

Kaynaklara göre, Hilton, dedesi Ukrayna doğumlu erkek arkadaşı Chris Zylka ile Lviv’e uçtu ve Amerikalı aktris ve model geçen baharda, Lviv kentinde bir otel açılışında bulundu.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com