Onur Taahhüt ile Zaporijya’da köprü inşaatı için sözleşme imzalandı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Devlet Karayolu Şirketi (Ukravtodor) ve Türk şirketi Onur Taahhüt Taşımacılık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi (Ankara) arasında Zaporijya’da bulunan köprü inşaatı için sözleşme imzalandı.

11.918 milyar UAH değerindeki işe ait sözleşme Ukravtodor başkanı Aleksander Kubrakov ve Onur Taahhüt temsilcileri tarafından Salı günü yapılan bir toplantıda imzalandı.

Köprü inşaatına 2004 yılında başlandı ancak 15 yılda tamamlanamadı

İmza töreninden sonra Kubrakov, “İşin önümüzdeki hafta başlamasını bekliyoruz. İmzalanan anlaşma dört yıl için tasarlandı, ancak iç dinamiklerimiz var … İki yıl içinde olmasını bekliyoruz.” dedi.

İnşaat projesine göre, köprü 9.1 bin metre uzunluğundaki bir otoyol, şehrin sağ yakasındaki merkezi ile sol yakası ve kuzey sanayi bölgesini birbirine bağlar. Dnipro ve hakkında. Her bir hareket yönü için ayrı yapılara sahip iki ekstra sınıf köprü de dahil olmak üzere 27 yapı ve altı kavşaktan oluşmaktadır.

Підписання контракту щодо будівництва Запорізького мосту та прес-підхід.

Олексій Гончарук – Прем'єр-міністр України paylaştı: 3 Mart 2020 Salı

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com