Odessa’da Otel Yangını (Video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Odessa’da, 17 Ağustos Cumartesi gecesi, Vodoprovodnaya Caddesi, 1’deki Tokyo Star Otel’de bir yangın meydana geldi ve basında çıkan haberlere göre, sekiz ölüm ve 10 yaralanmayla sonuçlandı.

Devlet Acil Servisi resmi internet sitesinde “17 Ağustos’ta Odessa’da Vodoprovodnaya caddesinde bulunan iki katlı Tokyo Star Otel’de saat 01:34’de bir yangın çıktı. Saat 04:32’de itfaiye teşkilatı 1.000 m2 alandaki yangını söndürdü. Olay sonucunda 8 kişi öldü ve 10 kişi yaralandı (bunlardan 7’si içerden itfaiye tarafından çıkarıldı.) Yangın sırasında aralarında 2 Türk vatandaşının da olduğu 29 farklı ülkeden 136 kişi tahliye edildi.” şeklinde raporlandı.

Ayrıca bakınız: Başkent Kiev’de, Türklerin Yaşadığı Evde Yangın

Yangın söndürme işlemine 13 itfaiye aracı ve 65 itfaiye personeli katıldı. Yangının sebebi araştırılmakta ve hasar tespiti işlemleri devam etmektedir.

 

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com