Odessa limanında konteynerdeki muzlar arasında 60 kg kokain daha bulundu (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kolluk kuvvetleri, Ndrangheta üyelerinin de hem bu teslimatta hem de bir hafta önce yakalanan kokainin sevkiyatında yeraldığını söyledi.

Ukrayna güvenlik servisi ve sınır muhafızları, Latin Amerika’dan Avrupa Birliği ülkelerine başka bir toptan uyuşturucu sevkiyatının kaçakçılığını engelledi. SBU raporuna göre , karaborsada değeri 10 milyon doları bulan 50 paket içerisinde yaklaşık 60 kg kokain ele geçirildi.

“Mallar”, Güney Amerika ülkelerinden birinden muz içeren bir konteyner ile “Yujni” limanına geldi. Kargonun derinlemesine incelenmesi sırasında, kolluk kuvvetleri konteynerin boşluklarında gizlenmiş kokaini buldu.

Kiev’de daire kiralama fiyatları arttı. Hangi semtte ne kadar bir daire kiralanabilir?

Operasyonel verilere göre, dünyanın en güçlü suç örgütlerinden biri olarak kabul edilen İtalyan Ndrangheta çetesi üyelerinin sevkiyatı organize ettiği belirlendi.

9 Ağustos’ta Odessa’daki özel bir operasyon sırasında , kolluk kuvvetleri tarafından Ndrangheta üyeleri olarak tanımlanan uyuşturucu işinin üç organizatörü gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Ceza Kanunu’nun 305. maddesinin 3. bölümü (uyuşturucu, psikotropik, analogları, öncülleri veya sahte uyuşturucu kaçakçılığı) kapsamındaki ceza yargılaması çerçevesinde acil soruşturma işlemleri devam etmektedir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com