“Miss Ukraine” organizatörleri gereklilikleri karşılayacak 25 kız bulamıyor. Ne oldu? (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Miss Ukraine yarışmasının organizatörleri zorluklarla karşılaştı: Yarışmaya katılım şartlarını karşılayabilecek 25 kızı henüz bulamadılar. Yarışmanın ortakları artık Amerikalı olduğu için katı seçim koşulları getirildi.

Tsn Ukrayna’nın verdiği habere göre, yarışmaya katılacak kızların implantsız, estetiksiz, saç uzatmasız ve dövmesiz olması gerekmektedir.

Ana güzellik yarışması “Miss Ukraine” için oyuncu seçimi şimdi Harkov’da yapılıyor. 17 ila 26 yaş arasında düzinelerce başvuru var. En az 168 cm boyunda bekar kız adaylar, yarışmanın yönetmeni ve önceki güzeller tarafından belirleniyor. Seçimin artık daha katı kurallara tabi olduğu, güzelliğin yanı sıra yüksek bir entelektüel seviye ile birlikte, implant ve estetik olmaması, vücutta dövme olmaması gerekiyor.

Yönetmen, yarışmanın itibarını zedeleyen ana sorunlardan birinin kızlar tarafından eskort hizmeti sağlanması olduğunu söylüyor. Bu kesinlikle yasak olup, bunun tespiti için sosyal ağlar kontrol edilmekte ve adaylara birçok soru sorulmaktadır. Yarışmanın direktörü Veronika Shiptsova, “Bazı entelektüel ve ahlaki değerleri soruyoruz. ” dedi.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com