“Miss Tourism Ukraine-2020” Güzelleri Odessa’da seçildi (foto)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

2 Ağustos’ta Yaz Tiyatrosu, Miss Tourism Ukraine 2020 ulusal güzellik yarışmasının finaline ev sahipliği yaptı. Yarışma her yıl düzenlenen “Odessa’ya gitmek istiyorum” festivali çerçevesinde gerçekleştirildi.

Miss Tourism Ukraine-2020 Güzelleri Odessa'da seçildi

Finale 17 ila 24 yaş arası kızlar katıldı. Ulusal kostümleri ile sahneye çıkan güzeller dans gösterileri ile kıyafet koleksiyonlarını sergilediler. Ayrıca, geleneksel bikinili geçitlerini de yaptılar

Yarışmaya hazırlanırken, katılımcılar hayvan barınaklarına yardım etmek, Odessa’nın tarihi ve kültürel manzaralarını tanıtmak ve Karadeniz kıyısında tatil için bir basın toplantısı ile yardım etkinliğine katıldılar.

KAZANANLAR

Kültür-sanat dümyasından temsilcilerin yer aldığı jüride Ukrayna’nın önde gelen gazete ve televizyonların baş editörleri de yer aldı.

Miss Tourism Ukraine 2020 – Olga Seraya;
Miss Tourism Odessa 2020 – Taisiya Kapustina;
Miss-Tourism Ukrayna 2020 ikincisi – Olesya Galushka;

“Miss-Tourism Odessa 2020 ikincisi – Alexandra Shuba;
Miss Tourism Karadeniz 2020 – Anastasia Grintals;
Bikini Kraliçesi – 2020 – Julia Krachun.

Yarışma ilk olarak 2001 yılında Odessa’da düzenlendi. Ana hedefi Ukrayna ekonomisinin turizm sektörünü canlandırma, Odessa’daki turizm geliştirme programını desteklemek, Güney Palmyra’ya turist çekmek ve şehirler arasındaki dostluk ve kültürel bağları güçlendirmektir.

Güzellik yarışmasının ana özelliği ise kazananların Ukrayna’yı çeşitli uluslararası turizm fuarlarında temsil etmeleridir.

Kaynak ve fotoğraflar: odessa-en.areas.news

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com