Lviv’de koronavirüse karşı toplu taşıma araçları dezenfekte edildi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Lviv Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Avrupa ülkelerindeki koronavirüs patlak vermesi nedeniyle, tüm toplu taşıma araçlarını dezenfekte etmek için ek önlemler alınmaya başlandı.

Unian ajansının verdiği habere göre, Şehir içinde görevde olan tramvaylar, troleybüsler ve otobüsler günde 2 kere dezenfekte edilmektedir.

Troleybüs ve otobüslerin dezenfeksiyon işleminin günde iki kez yapıldığı belirtilmektedir. Lviv Belediye Meclisi ulaşım departmanı başkanı Orest Oleskiv’e göre, eğitim kurumlarının önemli bir kısmı karantinaya alındığında Lviv’deki grip ve solunum enfeksiyonları insidansının başlamasından sonra salonlardaki korkuluk ve tüm yüzeyleri dezenfekte etmeye başladılar. Şimdi bu faaliyetler devam ediyor. Ek olarak, ek dezenfeksiyon önlemleri alma gereği ile Lviv yetkilileri özel toplu taşıma araçlarına yöneldi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com