Lviv’de gece 23’te restoranlar kapanacak, alkol satışı yasak!

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Lviv’de kafe ve restoranların sadece 06:00-23:00 saatleri arasında çalışmasına izin veriliyor. Saat 23:00’ten dışarıya alkol satışı tamamen yasaklanırken; içeriye girmeden kapıdan sipariş ve teslimat mümkün olacak.

Lviv Kent Konseyi’nin basın servisinden verilen bilgiyi göre karar acil durumlarla ilgili şehir komisyonu tarafından alındı.

Dolayısıyla Lviv’de saat 23:00’ten sonra restoranlar ve diğer catering işletmelerinin alkollü içecek satamazken, sadece paket servis için çalışmasına izin verilmektedir.

Ukrayna’nın en zengin 100’ü belirlendi.

Ayrıca saat 23:00’ten sonra tüm catering işletmeleri kapatılmalı ve sipariş edilen ürünleri bir pencereden veya başka bir şekilde verebilirler. Teslimat için yiyecek alan kurye veya kişi de, kapıdan ürünü teslim almalı ve tesise girmemelidir.

Lviv’ 30 Ekim’den beri “kırmızı” karantina bölgesindedir. Ayrıca Lviv’de sadece COVID sertifikası olanların müze ve galerileri ziyaret etmelerine izin verilmiştir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com