Lviv’de Bir Kadın Kızını Seks Tacirlerine Satmaya Çalıştı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Фото www.depo.ua

Çek Cumhuriyeti’nde çalışması için bir kadın kendi kızını 2.7 bin dolara satmaya çalıştı.

Unian ajansının haberinde,  Lviv’de polis, 38 yaşındaki bir kadını 17 yaşındaki kızını yurtdışında seks köleliği için çalışması için satmaya çalışırken yakaladı.

Ukrayna Ulusal Polisi İletişim Bakanlığı’na göre, mahkeme öncesi soruşturması sırasında, İnsan Ticareti ile İlgili Suçlarla Mücadele Dairesi çalışanları, Lviv bölgesindeki polis, Lvivli bir kadının kızını satması için “müşteriler” aradığını öğrendi.

Operasyonel faaliyetler sırasında, polis Lviv uluslararası havaalanında bir kadını 2,7 bin dolar alırken gözaltına aldı.Parayı aldıktan sonra, kadının kızını cinsel istismar için Çek Cumhuriyeti’ne göndermeyi planladığı belirtiliyor. Polis, tutuklunun, ebeveyn görevlerini yerine getirememe (İdari Kod’un 184. maddesi), aile içi şiddete başvurma (173-2 KUoAP maddesi) ve fuhuşa katılma (madde 181-1 KUoAP) nedeniyle idari sorumluluk altına aldığını ekledi. Kadın Ukrayna Ceza Kanunu’nun 149. maddesi gereğince (insan ticareti) 8 ila 15 yıl hapis cezasına çarptırılacak.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com