Lezard Ukrayna başarılı bayi satış temsilcilerini ödüllendirdi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Elektrik malzemeleri konusunda Ukrayna’da lider konumda bulunan Lezard Ukrayna, başarılı bayi satış temsilcilerini ödüllendirdi.

Ukrayna’nın Harkov, Odessa, Nikolayev, Herson, Zaporoje, Rovno, I. Frankovsk, Çernovtsi, Zakarpatya ve Vinitsa bölgelerinden Kiev’e gelen en başarılı bayi satış temsilcileri ile bir buluşma gerçekleştirildi. Lezard Ukrayna toplantı sonrasında Kiev’de bulunan Ottoman House Cafe‘de Ukraynalı bayi satış temsilcilerini Türk yemekleri ile de buluşturdu.

Lezard Ukrayna tarafından hazırlanan hediyeler çekilişle başarılı bayi satış temsilcilerine dağıtıldı. Iphone telefon, notebook, tablet, bisiklet ve Türkiye tatili başta olmak üzere her satış temsilcisi hediyesini kura ile kendisi belirledi.

Lezard Ukrayna yönetiminin de hazır bulunduğu toplantı hakkında bilgi veren şirketin genel müdürü İlker ToramanÖdüllendirme ve takdir etme eylemleri bayilerin işlerine daha fazla ilgi duymalarına, daha bağlı hissetmelerine ve motive olmalarına yardımcı olmaktadır. Bugün bayilerimizin satış ekiplerine hediye çekilişi yapıp kendilerine çeşitli ödüller verip Kiev’de ağırladık.” dedi.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com