Kürek İle Güzellik. “Miss Ukraine” Katılımcıları Parkta Leylak Diktiler

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Yarışmanın resmi sitesinden bildirildiğine göre Miss Ukraine-2019 yarışmacılarının son sınavı Taras Şevçenko Parkı’nda yapıldı ve kızlar parkta leylak diktiler.

Focus.ua‘nın haberine göre,  Bu kez kızlar, asil bir duruşla çevre açısından faydalı bir görev yaptılar: Taras Şevçenko Parkındaki Miss Ukraine sokağını indiler. Artık başkentin en popüler yeşil alanlarından biri leylak çalıları ile süslenecek.

Bu yıl “Miss Ukraine” yarışması komitesi proje katılımcıları için özel aşamalar hazırladı. Kızlar yaptıkları büyük sunumun ardından, “Ulusun Irkları” genel kursunun üstesinden gelmek ve kadınlararası yapılan golf turnuvasına katılmak zorunda kaldılar. Her testin sonuçlarına göre, yarışmanın organizatörlerinden ve sponsorlarından ödüller ve hediyeler alan kazananlar belirlendi.

Ayrıca bakınız: Paris Hilton Karpatlar’da Bir Tatil Köyü Satın Alıyor

Ağustos ayının başında 25 katılımcının isimleri açıklanacak ve yarışmanın son aşamasında, bu 25 kız Miss Ukraine-2019 ünvanı için mücadele edecekler.

 

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com