Kiev’in merkezinde silahlı saldırı. Araçta bulunan bir çocuk vuruldu.

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukraya İçişleri Bakanlığı basın servisinden bildirildiğine göre Kiev’de, bir Range Rover’a ateş eden ve bir çocuğu ölümcül şekilde yaralayan bir saldırganın aranması için polis tarafından bir operasyonun gerçekleştirildiği bildirildi.

İnterfax ajansının verdiği habere göre,  “Araçta bulunan birine suikast girişimi sırasında, mermi araç kabininde bulunan üç buçuk yaşında bir çocuğa çarptı. Çocuk hastaneye kaldırılırken ambulansla öldü. 17.15’te polis saldırganı bulmak için özel bir polis operasyona başladı.” denildi.

Bakınız: Kiev’de bir arabaya bombalı saldırı: mağdurlar var

Olay Kiev’in merkezi noktasında yer alan Lva Tolstova ve Tarasovska Caddelerinin kesişiminde oldu. Ateş, şoför tarafı ön camından edildi.

Olay yeri inceleme ekibi olay yerinde çalışırken, müfettişler olayı önceden hazırlığı yapılmış, planlı bir cinayet olarak nitelendiriyor.

При обстреле Range Rover в центре убили ребенка

Информатор Киев paylaştı: 1 Aralık 2019 Pazar

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com