Kiev’den Budapeşte ve Viyana’ya tren seferleri başladı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Demiryolları Ukrzaliznytsia Haziran ayından itibaren Ukrayna’dan, Avusturya ve Macaristan’a ulaşacak Kiev-Viyana seferlerine başladı.

Koronavirüs pandemisi ile durumun istikrara kavuşması nedeniyle uluslararası seferlerin restorasyonunun Avusturya ve Macaristan demiryolu idarelerinin yardımıyla mümkün hale geldiği kaydedildi.

“Kiev’den Viyana’ya ilk sefer 1 Haziran’da başladı, bu nedenle Ukrzaliznytsia yolcuları yaza Avusturya ziyareti ile başlamak için harika bir fırsata sahip olacak. Gelecekte, tren aşağıdaki programa göre günlük olarak çalışacak: Kiev Merkez İstasyonu 14:07’de Budapeşte’den geçecek (8:20’de varış) ve ertesi gün 11:21’de Viyana’ya varacak.Ters yönde tren 16:42’de hareket edecek ve ertesi gün 17:22’de Kiev’e varacak.” denildi.

Kiev-Viyana treni için biletlerin, istasyonların uluslararası bilet gişelerinden satın alınabileceğini belirtildi. Web sitesini kontrol ettiğimizde online bilet satışı göremedik.

Tren rotası hakkında bilgiyi demiryolları sitesinden görebilirsiniz. (link: https://uz.gov.ua/en/passengers/timetable/?ntrain=1445&by_id=1)

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com