Kiev’de, yeni bir alışveriş merkezi: Blockbuster açılıyor.

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Фото: NAI Ukraine

Kiev’de Blockbuster isminde yeni bir alışveriş merkezi Stepan Bandery Bulvarı üzerinde 20 Kasım’da açılıyor.

Delo.ua’nın haberine göre,  Blockbuster Alışveriş Merkezi’nin sadece Kiev’de 10 megamall inşa etmeyi planlayan Vagif Aliyev’in iddialı projelerinden birisi olduğu söylenmektedir.Tesisin ilk etabının alanı 190 bin metrekare. Toplamda, alışveriş merkezinin alanı 450 bin metrekareyi aşıyor.

Bakınız: Kiev’de River Mall Alışveriş Merkezi Açıldı

Alışveriş merkezinin ana kiracısı, yeni formatta 8 bin metrekarelik bir alana sahip olan amiral gemisi Silpo olacak. Moda segmentinde merkezin ana kiracıları arasında Intertop, Mango, De Facto, New Yorker, O’Stin, LC Waikiki, Armani Borsası, Tommy Hilfiger, Napapijri, Calvin Klein, HUGO, Jack Wolfskin, Pierre Cardin, Tom Tailor, Esprit, SportAlm, Lee Cooper, Bugatti, Annete Gertz, All Stars, Sportmaster, vb. Alışveriş merkezinin geliştiricisi ayrıca, alışveriş merkezinin bir parçası olarak yaklaşık 50 bin metrekarelik bir inşaat malzemeleri süpermarketi açmayı planladığını duyurdu.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com