Kiev’de korkunç cinayet: Yeni yıl için daire kiralayan kızlar, dolapta bulundu

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

4 Ocak öğleden sonra Kiev’de Kirillovskaya Caddesi’ndeki dairelerin birinde iki ceset bulundu.


Ukrinform ajansının verdiği habere göre, bu konuda Podol emniyeti soruşturma departmanı cezai takibat başlattı.

“Podol emniyeti, yılbaşı tatili için kiraladığı dairesinde iki cansız kadın cesedi bulduğunu belirten bir kişiden ihbar aldı.” denildi.

Maktullerin kimlikleri tespit edildi ve 2000 ve 2003 doğumlu iki genç kız olduğu belirtildi. Ölüm nedenini belirlemek için, kurbanların cesetleri adli tıp muayenesine gönderilecektir. Söylenenlere göre bedenlerinde düzinelerce bıçak kesiği bulunmaktadır.

Her iki kızın da 2 Ocak’tan beri polise kayıp olduğu bildirildi.

Kurbanlardan birinin, erkek arkadaşıyla daireyi kiralayan kız olduğu ve daireyi 31 Aralık’ta birlikte kiraladıkları ve daireyi 4 Ocak’ta teslim etmeleri gerektiği ev sahibesi tarafından iletildi. Ancak ev sahibesi daireye gittiğinde, dolaptaki balkonda ayakları bantla sarılmış iki ceset buldu. Daireyi kiralayan erkeğin daha önce bir SMS gönderdiği ve erken ayrılacağını söylediğine dair bilgi de verdi.

Kolluk kuvvetleri, katil ya da katillerin tespit edilmesi ve gözaltına alınmasını amacıyla soruşturmaya devam etmektedir.

Жуткое двойное убийство в Киеве: зарезанными оказались пропавшие девушки

Информатор Киев paylaştı: 4 Ocak 2020 Cumartesi

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com