Kiev’de karantina güçlendiriliyor: Bazı kurumlara girişe yalnızca sertifika ile izin verilecek

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Acil durumun sonuçlarının ortadan kaldırılması için yapılan genel merkez toplantısında başkentte, mülkiyet biçimlerine bakılmaksızın devlet idarelerine, merkezi idari kurumlara ve kuruluşlara girişlerde bir COVID sertifikası veya bir PCR testi ile izin verilecek .

Karantina polisler

18 yaşından küçükler için bu şart aranmaz.

Buna ek olarak, Solomenskaya Bölgesel Devlet İdaresi basın servisi, 5 Ekim’de Kiev’deki CPAU’da ziyaretçi kabulünün ancak bir COVID sertifikası veya bir PCR testi olması durumunda mümkün olacağını duyurdu .

Belediye Başkanı: Lviv yakın dönemde kırmızı karantina bölgesine girebilir

Mesajda “5 Ekim’den itibaren, Kiev’deki CPAU’da ziyaretçilerin kabulü aşağıdakilerin varlığı olmadan gerçekleştirilmeyecektir: 1) kurum ziyaretinden en fazla 72 saat önce yapılmış COVID -19 için negatif bir PCR test sonucu veya koronavirüs için hızlı antijen test 2) tam bir aşı kürü veya bir doz aşı alındığını onaylayan bir belge gereklidir” denildi.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com