Kiev’de farklı taksi şirketlerinde fiyatlarını karşılaştırabileceğiniz uygulama başladı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Uygulama, belirlenen noktalar arasında taksi hizmeti fiyatlarını karşılaştırmakla birlikte, taksi bulma olasılığı ve müşteri yorumlarına göre şirketlerin hizmetlerini karşılaştırıyor.

Delo.ua’nın haberine göre, Yayınlanan mesajda ”Metropolitan taksi hizmetleri fiyatları ve hizmetleri karşılaştıran, böylece yolcuların zaman ve paradan tasarruf etmesini sağlayan ülkenin ilk mobil uygulaması Taximer başladı” denildi.

Yolculuk maliyeti, bir taksinin bulunma olasılığı ve müşteri yorumları: Uygulama bu parametreleri kullanarak şirketlerin hizmetlerini karşılaştırmaktadır. Servis aynı zamanda tüm bu kriterleri aynı anda dikkate alan akıllı sıralama imkanı da vermektedir.

Taximer kullanmak için, Android veya IOS cihazlar için uygulamayı indirmek ve telefon numarası ile abone olmak gerekmektedir.

Şu anda Kiev’deki 15 taksi hizmetinin karşılaştırılması yapılmaktadır. Bolt, Uber, Uklon gibi uygulamaları kapsamamaktadır.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com