Kiev’de bugün 7 yeni koronavirüs enfeksiyonu vakası kaydedildi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de 7 yeni koronavirüs enfeksiyonu vakası kaydedildi. Bununla birlikte toplam 10 COVID-19 vakası rapor edilmiş oldu.

“Bugün akşam 29 ve 39 yaşlarında iki kadın ile ve 31 ila 50 yaşları arasında beş erkek olmak üzere laboratuvar onaylı testleri aldık. Toplamda şu anda başkentte 10 kayıtlı COVID-19 hastalığı vakası var.” dedi.

Vitaliy Kliçko

Belediye başkanına göre, sekiz Kievli Avrupa ülkelerinde – özellikle Fransa ve Almanya’da- virüsü kaparken, iki vakada Jitomir bölgesi ile bağlantılı olarak virüsü kaptı.

“10 hastanın beşi başkentin Aleksandriya Klinik Hastanesinde tedavi ediliyor. Geri kalan 5 tanesi kendi kendini izole ediyor ve evde doktorların gözetimi altında tedavi görüyor. Ayrıca referans laboratuvarına gönderilen başka üç test için koronavirüs tanısının doğrulanmasını veya reddedilmesini bekliyoruz

Vitaliy Kliçko

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com