Kiev’de bir arabaya bombalı saldırı: mağdurlar var

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

İşadamı Igor Salo’ya ait araca Svyatoşin bölgesindeki Brest-Litovsk karayolunda bombalı saldırı düzenlendi.

Polis merkezinden bildirildiğine göre olay sonucunda aracın sürücüsü öldü, iki yolcu yaralandı. Patlama anında yakındaki bir başka araç da hasar gördü.

Polis, “İlk bilgilere göre, arabaya bombayı atan bir motosikletliden şüpheleniliyor. Bulmak için polis tarafından özel bir operasyon başlatıldı” dedi.

Bakınız: Ukrayna’nın Harkov Kentinde Metroya Bombalı Saldırı Önlendi (Video)

Ulusal Polis temsilcileri, Kiev Polis Soruşturma ve Operasyonel Grubu, adli tıp laboratuarı, kurtarma ekipleri ve bomba teknisyenleri olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Igor Salo kimdir?
57 yaşındaki Igor Salo, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip bir işadamı. Harkov’da üç ve Kiev’de fabrikası bulunan farmakolojik grubu Zdorovye ile ilişkilidir. Harkov’da eczacılık bitirdikten sonra iş hayatına Moskova’da devam eden Salo için Ukrayna medyası Moskovalı İşadamı ifadesi kullanmaktadır. Gazetecilere göre Salo Ukrayna’da güçlü bir yolsuzluk şebekesinin içinde yer almaktadır.

На місці вибуху автомобіля на Брест-Литовському шосе працюють правоохоронціУ результаті вибуху загинув водій, двоє…

Поліція Києва paylaştı: 6 Kasım 2019 Çarşamba

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com