Kiev yakınlarında katliam gibi trafik kazası: beş ölü 20 yaralı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev bölgesinde bulunan Borispol ilçesinde büyük bir trafik kazası meydana geldi. İki kamyon, bir minibüs ve bir binek otomobilin karıştığı kazada beş kişi öldü ve en az 20 kişi yaralandı.

Kazanın, M-03 karayolunun 47. kilometresinin meydana geldiği kaydedildi. İki kamyon, bir minibüs ve bir binek otomobilin karıştığı kazada 4 araç birbirine girdi.

Devriye polisi tarafından yayınlanan mesajda “Ön verilere göre, başkente doğru hareket eden bir DAF FT95 sürücüsü, bir Mercedec-Benz 1320 ile çarpıştı ve ardından karşı şeride girdi ve iki araçla, yani Mercedes-Benz Sprinter ve VAZ ile çarpıştı.” denildi.

Çarpışma sonucunda 5 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Doktorlar, itfaiyeciler ve bir polis soruşturma ekibi olay yerinde çalışıyor. Devriye görevlileri olay yerinde yol güvenliğini sağlamaktadır.

Devlet Acil Servisi tarafından verilen bilgide ise, kazada polisin belirttiği gibi beş değil dört kişinin öldüğünü ve 12 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, “11 Eylül günü, Borispol ilçesine bağlı Ivankov köyü yakınlarında saat 03:10’da, bir kamyon, bir minibüs ve bir arabanın çarpması sonucu hastaneye kaldırılan 4 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.” denildi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com