Kiev ve Dnipro’da 63 kadının zorla çalıştırıldığı yeraltı genelevlerine baskın düzenlendi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kolluk kuvvetleri eşzamanlı olarak Kiev ve Dnipro’da sanıkların ikamet ettikleri yerde ve genelev olarak kullanılan adreslerde arama yaptı.60’tan fazla kadının zorla çalıştırıldığı gizli genelevlerin çalışmalarını durdurdu.

Ulusal Polis İletişim Departmanına göre, Göç Polis Departmanı çalışanları, Kiev ve Dnipro’da cinsel hizmetler sağlamak amacıyla genelev organize eden bir grup insanı tespit etti.

Suç örgütünün 41 yaşındaki organizatörü ve suç ortaklarının, yaşları 27 ila 44 arasında değişen kadınların savunmasız durumunu kullanarak, reddetmeleri halinde fiziksel zarar verme tehditiyle fuhuşa zorladığı belirlendi.

Kripto para piyasası: Kripto varlıklar dünya çapındaki nasıl düzenleniyor?

Kolluk kuvvetleri eş zamanlı olarak Kiev ve Dnipro’da sanıkların ikamet ettikleri yerde ve cinsel hizmetlerin sağlandığı adreslerde 21 arama yaptı. Elde edilen sonuçlara göre polis, sanıkların suç faaliyetlerini doğrulayan iki tabanca, premium araba, cep telefonu, para ve diğer maddi delilleri ele geçirdi.

Polis ayrıca organize bir suç grubunun üyeleri için çalışan ve cinsel hizmetler sunan 63 kadının da kimliğini belirledi.

Üç sanık gözaltına alındı. Ukrayna Ceza Kanunu’nun 303’üncü maddesi (bir kişiyi fuhuşa zorlamak veya fuhuşa dahil etmek).gereğince dört ila yedi yıl hapis cezası almaları beklenmektedir.

Türkiye’de turist otobüsü kaza yaptı: 35 Ukraynalı yaralandı

Polis memurları, yasadışı faaliyetlere karışmış olabilecek diğer katılımcıları tespit etmek için çalışmalarına devam etmektedir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com