Kapsül oteller ağının iki oteli Kiev’de açıldı (Foto)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Her kapsül oda bir hava besleme sistemi, bir yatak, kulaklıklar, şarj istasyonu, USB portu, Wi-Fi ağı ile donatılmıştır ve elektronik anahtar kullanılarak açılmaktadır.

Nashkiev.ua‘nın haberinde Kiev’de, monotel kapsül oteller ağı açıldı. İlk ili monotel, Taras Şevçenko Bulvarı, 9/28 ve Bogdan Hmelnitski Caddesi 58a’da açıldı.

Otel erkekler, kızlar için kapsül odaların yanısıra çiftler için kapsülleri de içermektedir. Bir gecelik ücretin 1000 UAH’dan başladığı belirtilmiş olup istenirse 150 UAH karşılığında kahvaltı siparişi de verilebilmektedir. Tek kapsül 200 kilograma kadar ağırlık için tasarlanmıştır. 220 cm uzunluğunda ve 150 cm genişliğindedir.

Ayrıca 24 saat açık resepsiyon, ayrı kadın ve erkek duşları, çamaşır odası, kişisel bir dolap ve emanet ofisi de kapsül otelde bulunmaktadır.

Bakınız: Borispol Havaalanında Kapsül Otel Açıldı

Dijital anahtar kullanılarak kapsülü açılıp kaptılabilmekte; kişisel eşyalar için dolap parmak izi ile açılmaktadır.

 

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com