İstanbul’da Ukrayna sinema günleri başlıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İstanbul’da Cinemo Grand Pera sinema salonunda 28 Kasım-1 Aralık 2019 tarihleri arasında Ukrayna Sinema Günleri düzenlenecektir.

İzleyicilere uzun ve kısa metrajlı filmler ve ayrıca Ukrayna’da geçen yüzyılda üretilmiş ve her iki ülke için önemli filmlerin gösterimi Türk sinemaseverlerin beğenisine sunulacaktır.

Türk yönetmeni Ertuğrul Muhsin Bey yönetmenliğinde çekilmiş “Tamilla” ile Ukrayna sinemasının klasiği olan Serhiy Paracanov’a ait “Unutulmuş Ataların Gölgeleri” seyirciyle buluşacak.

-Girişler ücretsiz olup, tüm filmler Türkçe altyazılıdır.

Adres: Grand Pera Cinemo, Salon 1
Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 Beyoğlu/ İstanbul

#İstanbulUkraynaSinemaGünleri #ДніУкраїнськогоКіноСтамбул

📽🎞Офіційний трейлер Днів українського кіно в Стамбулі від Дивись українське🎬 Всі фільми мають субтитри турецькою мовою.🔥 Вхід на всі сеанси безкоштовний🇹🇷İstanbul'da #Ukrayna Sinema Günleri Tüm filmler Türkçe altyazılıdır.Giriş ücretsizdirСлідкуйте за оновленнями на сторінці Днів: https://www.facebook.com/events/2542117479204952#İstanbulUkraynaSinemaGünleri #ДніУкраїнськогоКіноСтамбул #ДивисьУкраїнське #УкраїнськеКіноСтамбул

Генеральне консульство України в Стамбулі /Ukrayna İstanbul Başkonsolosluğu paylaştı: 19 Kasım 2019 Salı

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com