Harkov’da özel bir huzurevinde çıkan yangında 15 kişi öldü (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Devlet Acil Servisi’nin internet sitesine göre Harkov’da bir huzurevinde çıkan yangında 15 kişi öldü .

Yapılan açıklamada “21 Ocak 15:03’te Harkov’da, Nijnyaya Gievskaya Caddesi, 150-b’de, daha önce huzurevine dönüştürülmüş iki katlı bir konutta, ikinci katta bir yangın çıktı. 16:05 itibariyle yangın yerinde 15 ceset bulundu. kişi, 5 kişi yaralandı.” denildi..

Harkov bölgesi Devlet Acil Servis Müdürlüğü başkan yardımcısı Igor Lupandin, yangınla ilgili ihbarın 15:03’te alındığını, dokuz kişinin tahliye edilerek hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Lupandin ajansa verdiği demeçte, “Olay yerine itfaiye araçları, 2 merdivenle 8 itfaiyec gönderildi. Ön bilgilere göre, yangın anında evde 33 kişi vardı, 15’i öldü. 9 9 kişi tahliye edildi ve hastaneye kaldırıldı.” denildi.

Saat 16:14’te yangın kontrol alındı İtfaiyeciler ve polis memurları yangının sebebini bulmak için araştırmalara devam etmektedir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com