Harkov ve Kiev, koronavirüs rakamlarında en yüksek artışı gösteriyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Sağlık Bakanı Maksim Stepanov tarafından düzenlenen brifingde verilen bilgilere göre Ukrayna’da son gün koronavirüs ile enfekte olanların sayısı 1,874 kişi artarken; Harkov ve Kiev günlük artışta en yüksek rakamlara ulaştı.

Ukrayna Sağlık Bakanı Maksim Stepanov “Bölgeler bağlamında konuşursak, geçtiğimiz gün Harkov bölgesinde 254 kişi ile en çok kayıtlı vaka sayısını görüyoruz. Kiev’de 232 kişi, Çernovtsi’de 170, Lviv’de 166, Ivano-Frankivsk’de 148, Odessa’da 139 yeni vaka görülmüştür.” dedi.

Ukrayna’da geçtiğimiz gün 1,847 yeni koronavirüs enfeksiyonu vakası tespit edildiğini hatırlayın. Pandeminin başlangıcından bu yana ülkede 89,719 kişi hastalandı, 2,044 kişi öldü. Yalnızca son günde Covid-19 teşhisi konan 33 kişi hayatını kaybetti. Bu süreçte 47,430 kişi iyileşti.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com