EkoAvrasya Derneğinden Kiev Yunus Emre Enstitüsü’ne nezaket ziyareti

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

19 Kasım 2019 Salı günü EkoAvrasya Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Kiev Yunus Emre Enstitüsüne resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kiev Yunus Emre Enstitüsü’ne gerçekleştirilen ziyarete EkoAvrasya Derneği Başkan yardımcısı Kemal Kurnaz, Ukrayna EkoAvrasya Derneği Başkanı Evren Damyan, Başkan Yardımcısı Emre Karatepe, Genel Sekreter Kadir Çurku, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhun Tibet, Danışma Kurulu Üyesi İsmail Hacıoğlu, Denetleme Kurulu Üyesi Asım Kayan ve Girişimciler Kurulu Üyesi Atakan İldemir katıldı.

Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dr. Ender Korkmaz, EkoAvrasya yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, Enstitünün yaptığı sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda bilgileri aktardı. EkoAvrasya Derneği ile ortak yürütülen faaliyetler konusunda teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiren Korkmaz, 5 Aralık 2019 tarihinde Mehmet Akif Ersoy hakkında gerçekleştirilecek konferans bilgisini de EkoAvrasya Derneği yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı.

Ziyarete Ankara’dan katılan EkoAvrasya Derneği Başkan Yardımcısı Kemal Kurnaz, sözlerine Kiev Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dr. Ender Korkmaz Bey’e teşekkürlerini ileterek başladı. Yunus Emre Enstitüsünün birçok ülkede ve Ukrayna’da gerçekleştirdiği etkinlikleri memnuniyet ile takip ettiğini belirten Kurnaz Türk kültürünün Yunus Emre Enstitüsü çatısı altında gerçekleştirilen etkinlikler aracılığıyla yayılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

EkoAvrasya Derneği’nin gerek Ukrayna ‘da gerekse diğer ülkelerde gerçekleştirdiği kapsamlı etkinlikler ve ziyaretler konusunda Dr. Ender Korkmaz’a bilgiler aktaran Kurnaz, EkoAvrasya Derneği ve Yunus Emre Enstitüsünün ortak çalışmalarının aynı kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bakınız: Kiev’de, Ukrayna EkoAvrasya Derneği’nin Tanışma Toplantısı Yapıldı (Foto)

EkoAvrasya Ukrayna Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Evren Damyan, Ukraynada ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikler konusunda memnuniyetini dile getirerek Ender Korkmaz Beye teşekkürlerini iletti. Çalışmaların aynı kararlılık ile sürdürüleceğini vurgulayan Evren Damyan, 5 Aralık 2019 tarihinde Yunus Emre Enstitüsü ile ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinliğin hatırlatmasını da yaptı.

EkoAvrasya Derneği yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirilecek etkinliklere büyük bir kararlılıkla devam edeceklerini ve etkinlik çerçevelerinin gerek ekonomik, gerekse kültürel çeşitlilik konusunda genişletileceğini dile getirdiler.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com