Dikkat! THY Eylül Ayı Zaporoje Uçuşları İptal Edildi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk Hava Yolları, Ukrayna Havayolları (UIA) ve Motor Sich, LOT 2 Eylül – 15 Ekim 2019 tarihleri arasında Zaporoje havaalanına olan tüm uçuşlarını havaalanındaki pistin onarımından ötürü iptal etmeye karar verdi.

Ubr.ua‘nın verdiği habere göre, yayınlanan mesajda “Ukraine International Airlines’ın Zaporeje’ye / Zaporeje’den havaalanının kapanışı nedeniyle ilgili uçuşları 2 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında iptal ettiğini bildirmekteyiz. İptal edilen uçuşların yolcularından kalkış / varış havaalanını Dnipro’ya değiştirmesi istenecek (veya yolcu için uygun olan başka bir yer) veya bilet fiyatını iade etmeleri istenecek.” denildi.

Ayrıca bakınız: Pegasus Havayolları Kış Sezonunda Julyani’den Borispol’e Geçecek

Aynı kararlar LOT ve Türk Hava Yolları tarafından da verildi.

İptal edilen uçuşların yolcuları, Dnipro havalimanına ya da başka bir şehre olan uçuşlara bilet rezervasyonu yapabilir veya bilet bedellerini tazmini isteyebilir.

Eğer 2 Eylül – 15 Ekim 2019 tarihleri arasında Zaporeje’ye biletiniz varsa THY ile irtibata geçebilirsiniz.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com