Dikkat: Kiev-Borispol yolunda onarım nedeniyle trafik 2 ay kısıtlanacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’den Borispol Havaalanı’na giden yolda 23 Haziran’dan itibaren başlayacak onarımlar nedeniyle trafik kısıtlanarak Kiev yönündeki yol gidiş ve geliş olarak düzenlenecek. Havaalanı yolcularının trafikte yaşanacak gecikmeleri dikkate almaları önemlidir.

Kievavtodor Facebook sayfasından yapılan açıklamada “22 Haziran Salı günü, Borispol Uluslararası Havalimanı’na giden yolun onarımı başlayacak… Onarım, Kiev’den Borispol Uluslararası Havalimanı’na giden 18 kilometrelik bir bölümde gerçekleşecek. 23 Haziran’dan itibaren geçiş, Borispol yönünde geçici olarak kapatılacak. Kiev istikametindeki yol ise gidiş geliş olarak düzenlenecek.” denildi.

Havaalanı, onarım çalışmaları nedeniyle “Borispol” yolunun normalden daha uzun sürebileceği konusunda uyardı ve yolcular normalden daha erken hareket etmeleri tavsiye edildi.

Ön bilgilere göre, onarım çalışmalarının 20 Ağustos’a kadar tamamlanması planlanıyor.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com