Colin’s Ukrayna’da iki yeni mağaza daha açıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de iki yeni alışveriş merkezi daha faaliyete geçiyor. Blockbuster Mall ve Retroville.

Ukrayna Perakendeciler Derneği’nin bildirdiğine göre, Türk giyim perakendecisi Colin’s, online mağaza açarak, satış noktalarını güncelleyerek ve dağıtım ağını genişleterek Ukrayna pazarındaki konumunu güçlendiriyor .

Şubat ayında colins.ua, 2 binden fazla ürün çeşidiyle Ukrayna’da faaliyete geçti.

Colin’s bir İngiliz mimari bürosu tarafından geliştirilen hafif ve modern bir tasarıma da geçiş yapıyor. Şubat ayında Hmelnitskiy Oasis Alışveriş Merkezi ve Kiev’de Piramit Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarını dönüştürdü.

Colin’s Satış Operasyonları Müdürü Volkan Peker “Yakın gelecekte, şirketimiz Kiev’de birkaç açılış daha planlıyor. Kiev’deki en yeni alışveriş ve eğlence merkezlerinden ikisinde açılış yapacağız: Blockbuster Alışveriş Merkezi ve Retroville. Markamız uluslararası kalitede yeni perakende alanları aramaya devam ediyor. ” diye vurguladı.

Colin’s yaklaşık 20 yıl önce Ukrayna’da faaliyete başladı ve şu anda toplam satış alanı 21.5 bin metrekare olan 65 mağazası bulunmaktadır. Mağazalar ülkenin 31 şehrinde bulunmakta ve yılda 12 milyondan fazla müşteri tarafından ziyaret edilmektedir.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com