Çernovtsi’de kilisenin yanındaki kuyuya atlayan Türk vatandaşı kurtarıldı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Çernovtsi yakınlarında bulunan Çornivka köyündeki kilisenin yakınlarındaki kuyuya atlayarak intihar etmeye çalışan Türk vatandaşı kurtarıldı.

Görgü tanıklarından gelen bilgilere göre 29 yaşındaki bir yabancı, kilisenin yakınındaki bir kuyuya atlayarak intihara teşebbüs etti. Köylülerin molbuk.ua‘ya aktardığı bilgilere göre yabancının, ailesi ile birlikte yaptıkları kutlamalar sırasında alkol aldıktan sonra eline bıçak aldığı ve misafirleri tehdit ettiği iddia edildi.

Adamın daha sonra yerel bir sakin olan karısıyla birlikte köyün merkezindeki bir parkta skandala yol açtığı, kavgadan sonra koşarak kilisenin bahçesine gittiği ve orada bulunan kuyuya atladığı belirtildi.

Köyde yaşayanlardan birisi “Köyün yarısı bu skandal üzerine toplandı. Birkaç kişi adamı kuyudan çıkardı. Polis ekibi ve bir ambulans geldi; adam hastaneye kaldırıldı.” dedi.

Çornivka köyü sakinleri, ailenin müreffeh bir hayat yaşadığını ve nezih bir aile olduklarını belirtti. Çernovtsi bölgesi devriye polisinin basın servisi ise daha sonra bu olay hakkında daha ayrıntılı bilgi vereceğini belirtti.

ukrhaber.com

Ukraynalıların yurtdışı seyahatindeki eğilimleri: Türkiye ikinci sırada

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com